Kevytyrittäjän laskutuspalvelu

vain 1,9 %

Rekisteröidy ilmaiseksi palveluumme ja lunasta etusi: saat pysyvästi 1,9 % palvelumaksun (norm. 2,9%).

Rekisteröidy koodilla KEVYESTI34

Etu koskee kevytyrittäjän laskutuspalvelua. Etu on voimassa vain uusille asiakkaille. Etukoodi vaaditaan rekisteröitymisen yhteydessä. Kampanjan jälkeen palvelumaksu on ainoastaan 1,9 % laskun loppusummasta, ei kiinteitä kuukausimaksuja.

Laskuta Suomen kevyimmällä palvelumaksulla

1,9%

Kevyesti.fi

2-5%

Odeal.fi

2-3.6%

4works.fi

3-4%

Laskuttamo.com

3%

Kassavirtanen.fi

3,99%

Truster.fi

4%

Free.fi

5%

Ukko.fi

Lähde: laskutuspalveluiden oma hinnasto

Kevytyrittäjän laskutuspalvelu vain 1,9 %

Luo ja lähetä lasku muutamassa minuutissa

Saat palkkasi nopeasti tilillesi

Me hoidamme paperityöt ja byrokratian

Osaava tiimimme on aina apunasi

Mahdollisuus myös palkkaennakkoon

Meillä yrittäminen on kevyempää

Tee työ, lähetä lasku ja nosta palkka – me hoidamme lähes kaiken muun.

Erittäin hyvä palvelu, edullisen hinnoittelun lisäksi. Eilen laitoin ensimmäisen laskun ja tänään soittivat ja kyselivät, voivatko olla jotenkin avuksi, oisko kysymyksiä palvelusta ja sai vielä antaa vinkkejä, jotta hyvä palvelu olisi vieläkin parempi. Tajuttoman hyvä kokemus. Suosittelen!

Äärettömän hyvä asiakaspalvelu. Kiitos

I would recommend this company to everyone! the great service and hospitality are amazing. thank for all the team.

Best😍🫶🏻

Erittäin hyvä palvelu

Tosi hyvä

Asiantuntevaa ja nopeaa toimintaa. Aina mukavan oloisia kavereita langan toisessa päässä. Suosittelisin kenelle tahansa, aloittelevalle yrittäjälle tai alan konkareille.

Ongelman ratkaisut olivat nopeita ja asiakaspalvelu veitsen terävä!

Nopea ja helppo

Helppo käyttää ja asiantuntevaa apua sai heti

Yllätyin, markkinoiden paras hinta-laatusuhde.

Tuttavani tätä aikoinaan suositteli, ja olen ollut itsekin tyytyväinen lafkan toimintaan.

Helppokäyttöinen

Ystävällistä huippuosaamista. Vahva suositus!

Helppo käyttää

Aina löytyy apu

Helppoa ja vaivatonta. Itsellä säästyy aika

Helppo käyttää ja hyvä asiakaspalvelu!

Todella hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua! Ja mikä parasta apuja ja neuvoja saa tarvittaessa. suosittelen lämpimästi

Nopea reagointikyky! 🙂

Todella helppo käyttää ja asiakaspalvelun henkilökunnalta saa aina apua tarvittaessa, suosittelen!

Käyttö sujui todella mutkattomasti!

Todella mukava ja helppo kokemus tästä paikasta suosittelen lämpimästi.

Super helppo käyttöinen, selkeä, mahtava asiakaspalvelu ja mitkä kaikista tärkeimmät niin myös nopea auttamaan apua tarvittaessa, ja halpa käyttää. Suosittelen kokeilemaan.

I am very happy to cooperate with this company, thank you very much.

Sain hyviä neuvoja osaavalta asiakaspalvelijalta. Olen enemmän ku tyytyväinen, iso suositus! 🙂

Todella hyvä asiakaspalvelu. Asiointi on todella helppoa. Suosittelen ehdottomasti!

Loistava ja luotettava

Sujuva/helppokäyttöinen laskutuspavelu kevytyrittäjille

This company is very good one

This company is very good one

On paras paika

Jees jees jees

Todella selkeä ja nopea.

Erittäin helppo käyttöinen!

Super helppo käyttää! Voin suositella lämpimästi<3

Helppo ja selkeä 🙂

Laskutus hoitui moitteettomasti ja nopeasti.

Luotettava ja helppo laskutuspalvelu!

Erittäin toimiva palvelu!

Nopea ja vaivaton laskutuspalvelu!

Miksi kevytyrittäjyys on helpoin tapa laskuttaa tekemästäsi työstä?

Kevytyrittäjänä et tarvitse omaa yritystä voidaksesi laskuttaa tekemästäsi työstä. Laskun lähettäminen onnistuu vaivattomasti Kevyesti.fi-laskutuspalvelun kautta. Voit jättää kaikki paperityöt meille ja keskittyä täysillä omaan työhösi.

Kevytyrittäjyys tarjoaa riskittömän tavan myydä palveluitasi ja kokeilla liikeideasi toimivuutta. Voit rekisteröityä laskutuspalveluumme täysin ilmaiseksi, ja maksat palvelumaksua vain silloin kun laskutat jotain.

Hoidamme kaikki lakisääteiset maksut ja vähennykset puolestasi. Sinun ei tarvitse itse käyttää lainkaan aikaa byrokratian kiemuroiden selvittelyyn. Ainoastaan YEL-vakuutuksesta sinun täytyy huolehtia itse.

Kevytyrittäjyys sido sinua mihinkään. Kevytyrittäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa vähintään 14-vuotias taustasta riippumatta, ja voit koska tahansa muuttaa liikeideaasi tai alkaa tehdä jotain aivan muuta.

Kevyesti.fi lukuina

0 €

Liittymismaksu

1,9 %

Palvelumaksu

+ 5000

Kevytyrittäjää

5,0

Asiakastyytyväisyys Googlessa

Katso kuinka paljon palkkaa saisit Kevyesti.fi kevytyrittäjänä

Oheisella laskurilla voit helposti laskea, kuinka suuri summa sinulle jää käteen lähettämästäsi laskusta. Laskuri ottaa automaattisesti huomioon palvelumaksun ja vakuutusmaksut. Sinun tarvitsee vain syöttää laskun summa ja veroprosenttisi.

Laskuri
Laskun summa:
Veroprosenttisi:
%
Palkkasi:

Laskurissa on huomioitu valitsemasi Kevyesti.fi palvelumaksu (1,9%) sekä Kevyesti -turva (2%). Huomioithan, että olet YEL-velvollinen, mikäli tulosi kevytyrittäjänä ylittävät 9 010,28 € vuodessa. Lue lisää YEL:stä.

Kevytyrittäjän vakuutukset kuntoon Kevyesti-turvalla

Turvataksesi sinut ja toimintasi, meille on ensisijaisen tärkeää, että vakuutuksesi ovat kunnossa. Siksi vakuutamme kaikki asiakkaamme Kevyesti-turvalla. Paketti sisältää tapaturmavakuutuksen, joka kattaa työstä aiheutuvien tapaturmien hoitokustannukset.

Perimme vakuutusmaksut suoraan tekemästäsi liikevaihdosta, eikä tämä vaadi sinulta erikseen toimenpiteitä. Vakuutusmaksut ovat 2 % liikevaihdostasi.

Kevytyrittäjän palkkaennakko tuo mielenrauhaa

Ymmärrämme, että elämä saattaa toisinaan yllättää ennalta-arvaamattomilla menoilla.

Kuulostaako tutulta: Tajusit juuri, että sinun täytyy saada tärkeä lasku nopeasti maksettua, mutta asiakkaasi ei vielä ole maksanut omaa laskuaan? Tällaisissakin tilanteissa haluamme olla kevytyrittäjän tukena.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden palkkaennakkoon, jotta et jää yksin yritystoiminnan tai henkilökohtaisen elämän menojen kanssa.

Voit pyytää palkkaennakkoa asiakaspalvelustamme sähköpostilla. Sinun tarvitsee vain lähettää meille tosite avoinna olevasta saatavasta, niin käsittelemme pyyntösi ja tilitämme sinulle ennakon.

Maksettavasta palkkaennakosta perimme lisäpalvelumaksun 4 %.

Hyödynnä myös Kevyesti.fin jäsenedut

Kaikki rekisteröityneet ja aktiiviset (eli säännöllistä laskutusta tekevät) asiakkaamme pääsevät nauttimaan reiluista alennuksista seuraaviin yhteistyökumppaneidemme palveluihin:

Fix In One Stop -autokorjaamo

Fix In One Stop -autokorjaamo

15 % alennus huolto- ja korjaamopalveluista. Etu koskee ainoastaan työtunteja, eikä esimerkiksi varaosia.

Laatupaku

Laatupaku

Vuokraa ensimmäinen henkilöauto tai pakettiauto puoleen hintaan (-50 %). Tämän jälkeen saat 15 % alennuksen vuokrauspalveluista.

Fixu-autopesu

Fixu-autopesu

Kaikki autopesupalvelut edullisesti ja helposti 15 % alennuksella. Valitse Fixuautopesu ja valitset enemmän kuin pelkän autopesupalvelun.

Minustako kevytyrittäjä?

Onko sinulla osaamista, jota haluaisit myydä, mutta ajatus oman yrityksen perustamisesta jännittää? Kevytyrittäjyys tarjoaa riskittömän tavan työllistää itsesi, ilman omaa yritystä tai Y-tunnusta.

Kevytyrittäjänä voit itse keskittyä työhösi ja jättää kirjanpidon ja muun byrokratian laskutuspalvelumme hoidettavaksi.

Laskutuspalveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista, emmekä peri sinulta mitään kuukausimaksuja. Maksat palvelun käytöstä vain silloin, kun laskutat tekemääsi työtä.

Mikset kokeilisi?

Kevytyrittäjänä voit työskennellä juuri niin paljon tai vähän kuin haluat, ja tehdä yritystoimintaa vaikkapa päivätyösi ohella. Voit esimerkiksi kokeilla tehdä vain muutaman työkeikan, ja katsoa miten liikeideasi toimii.

Kevytyrittäjyys on myös erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat jo opiskeluaikanaan kokeilla oman alan töitä käytännössä.

Näin kevytyrittäjyys toimii

Kevytyrittäjyys ja YEL-vakuutus

YEL-vakuutus eli yrittäjän eläkevakuutus muodostaa perustan kevytyrittäjän sosiaaliturvalle ja eläkkeelle. YEL-työtulo määrittää muun muassa kevytyrittäjän sairaus- ja vanhempainpäivärahan, työttömyysetuuden ja eläkekertymän suuruuden.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse välittömästi hankkia YEL-vakuutusta, mutta vakuutus täytyy ottaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet työskennellyt kevytyrittäjänä vähintään 4 kuukautta
 • Olen 18–67-vuotias
 • Työtulosi 12 kk ajalta ylittää tietyn alarajan (9 010,28 € vuonna 2024)

Kevytyrittäjä hoitaa aina itse YEL-vakuutuksen hankkimisen, mutta asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää YEL-vakuutuksesta ja muista kevytyrittäjän vakuutuksista.

Miksi YEL-vakuutus on tärkeä

YEL-vakuutus on pakollinen kaikille kevytyrittäjille, jotka täyttävät yllämainitut ehdot. Tämä koskee myös ehdot täyttäviä kevytyrittäjiä, jotka harjoittavat liiketoimintaansa sivutoimisesti opiskelujen tai päivätyön ohella.

YEL-vakuutus tulee ottaa käyttöön kuuden kuukauden kuluessa siitä, kun YEL-vaatimuksen ehdot ovat täyttyneet.

Käytännössä koko kevytyrittäjän sosiaaliturva muodostuu YEL-työtulon mukaan. Siten YEL-vakuutus vaikuttaa kevytyrittäjän:

 • työkyvyttömyys- vanhuus- tai perhe-eläkkeen karttumiseen
 • sairauspäivärahaan
 • vanhempainetuuksiin
 • työttömyysturvaan

YEL-vakuutuksesi hinta määräytyy YEL-työtulosi perusteella. Ilmoittamasi YEL-työtulon pitää vastata kevytyrittäjänä tekemäsi työpanoksen taloudellista arvoa ja sellaista palkkaa, jota toiselle yhtä ammattitaitoiselle henkilölle maksettaisiin samasta työstä.

Muut kevytyrittäjän vakuutukset

Perinteisten yrittäjien tapaan myös kevytyrittäjät tarvitsevat itsensä ja toimintansa turvaamiseksi vakuutuksia, joista osa on pakollisia ja osa vapaaehtoisia. Vakuutusasioiden selvittely voi kuitenkin viedä paljon kallista aikaa, ja siksi olemme halunneet tehdä vakuutusasiat mahdollisimman helpoiksi Kevyesti.fin kevytyrittäjille.

Vakuutamme kaikki asiakkaamme tapaturmavakuutuksella, eikä tämä vaadi sinulta mitään toimia. Lisäksi autamme sinua mielellämme esimerkiksi YEL-vakuutusten tai toimialasi vaatimien vakuutusten kanssa.

Vakuutusmaksut (yhteensä 2 %) vähennetään automaattisesti liikevaihdostasi.

Kevytyrittäjän tapaturmavakuutus

Kevyesti.fin asiakkaana saat tapaturmavakuutuksen, joka antaa sinulle taloudellista turvaa yllättävän tapaturman sattuessa. Vakuutus korvaa tapaturman aiheuttamia hoitokuluja.

Kevytyrittäjän verotus

Kun laskutat asiakkaitasi kevytyrittäjänä, maksat ansioistasi normaalisti veroa veroprosenttisi mukaan. Kun käytät Kevyesti.fi laskutuspalvelua, sinun ei tarvitse itse muistaa verojen maksua, vaan me hoidamme sen automaattisesti puolestasi. Sinun ei tarvitse kuin toimittaa verokorttisi sähköisesti meille.

Veroprosenttisi voit helposti tarkistaa pankkitunnuksillasi verohallinnon sivuilta.

Yritä laatia realistinen arvio siitä, kuinka paljon voit olettaa tienaavasi kevytyrittäjänä. Jos nykyisen verokorttisi tuloraja on arvioitu liian alhaiseksi, kannattaa kevytyrittäjän ansiosi huomioiva uusi verokortti tilata hyvissä ajoin.

Kevytyrittäjä ja ALV

Arvonlisävero eli ALV tarkoittaa veroa, joka lisätään lähes jokaisen palvelun tai tuotteen hintaan ja maksetaan valtiolle. Yksi merkittävimpiä eroja kevytyrittäjien ja toiminimiyrittäjien välillä on se, miten niiden oikeudet ja velvoitteet arvonlisäveron suhteen poikkeavat toisistaan.

Kevytyrittäjä itse ei ole ALV-velvollinen yritys, vaan hän toimii käyttämänsä laskutuspalvelun Y-tunnuksella. Näin ollen laskutuspalvelu hoitaa laskujen summaan lisättävät arvonlisäverot, eikä kevytyrittäjä voi vähentää niitä verotuksessaan.

Toiminimiyrittäjät puolestaan ovat ALV-velvollisia, kun niiden tulot ylittävät 15 000 € vuodessa. Tämän rajan ylittyessä yritys joutuu tilittämään keräämänsä arvonlisäverot verottajalle. ALV-velvolliset toiminimiyrittäjät voivat vähentää arvonlisäveron verotuksestaan.

Yleisiä kysymyksiä kevytyrittäjyydestä

Keskusteluissamme kevytyrittäjien kanssa on toistuvasti noussut esille nopean palkanmaksun tärkeys, ja olemmekin saaneet paljon kiitosta siitä, kuinka vikkelästi palkkaa kilahtaa asiakkaidemme tilille.

Silti kehitämme palveluamme jatkuvasti vieläkin nopeammaksi. Varmistamme palkanmaksun nopeuden muun muassa seuraavilla tavoilla:

Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa palkanmaksut pikasiirtona. Tämä tarkoittaa, että voit saada ansaitsemasi palkan tilillesi välittömästi ilman odottelua. Riippumatta kellonajasta tai viikonpäivästä, voit luottaa siihen, että palkkasi on saatavilla silloin, kun sitä tarvitset.

Olemme pyrkineet minimoimaan manuaalisen työn ja viivästykset palkanmaksuprosessissa. Käytämme edistynyttä tekniikkaa ja automaatiota varmistaaksemme, että palkat maksetaan nopeasti ja virheettömästi.

Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että palkanmaksut sujuvat sujuvasti ja ajallaan.

Olemme ylpeitä tarjoamastamme asiakastuesta. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua palkanmaksuun liittyen, tiimimme on aina valmiina auttamaan. Nopean ja ystävällisen asiakaspalvelun ansiosta varmistamme, että kaikki mahdolliset pulmatilanteet ratkeavat nopeasti.

Arkena klo 09:00-20:00 ja viikonloppuna 10:00-18:00.

Se ei haittaa, sillä rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään. Kevytyrittäjyys tarjoaa sinulle vapaat kädet kokeilla ideasi toimivuutta ja hioa sitä paremmaksi.

Jos liikeideasi ei toimikaan, voit helposti hylätä sen kokonaan, ja kokeilla jotain aivan muuta.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Kevyesti.fi laskutuspalveluun rekisteröityminen on nimensä mukaisesti kevyttä ja nopeaa. Näin helposti se käy:

 • Klikkaa alla olevaa rekisteröitymispainiketta
 • Syötä kenttään etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi
 • Saat sähköpostiisi vahvistusviestin sekä linkin, mistä pääset täyttämään tietosi. Täytä kaikki kentät huolellisesti.
 • Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostiisi linkin Doksilta tunnistautumista varten.
 • Kun olet tunnistautunut, pääset kirjautumaan palveluumme. Voit lisätä verokortin itse sivulle, klikkaamalla oikeasta yläkulmasta omaa sähköpostiasi.
 • Kaikki on nyt valmista, ja voit alkaa laskuttaa!